Empreses adherides

Videos i presentacions

Intress - Servei d'atenció a persones amb discapacitat

 

Qui som

L'Institut de Treball Social i Serveis Socials (INTRESS) és una associació sense afany de lucre que treballa des de l'any 1985 en el sector del benestar social per aconseguir uns serveis amb qualitat tècnica i humana, tant en els aspectes d'organització com en els d'atenció directa als usuaris.

El desembre de 1989, INTRESS va crear el Centre de Formació Ocupacional Migjorn al Municipi de Llucmajor, després de constatar la manca de recursos dirigits a persones amb discapacitat intel·lectual que es donava a tota la zona del sud de Mallorca.

Missió del servei

La nostra missió consisteix en promoure la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, mitjançant l'oferiment de serveis adequats a les seves demandes i necessitats.

Serveis que es presten:

  1. Centre de Formació Ocupacional Migjorn, pretén el desenvolupament de les capacitats personals, professionals i d'integració social de persones adultes amb discapacitat intel·lectual amb dificultats per a accedir al mon laboral, mitjançant la realització d'activitats formatives laborals o pre-laborals i de desenvolupament personal i social, organitzades en programes que s'inclouen a les següents àrees: • Àmbit laboral • Àmbit social • Àmbit personal.
  2. Programa Ergon de Treball amb Suport, pretén promoure la inclusió social de persones amb discapacitat mitjançant la seva inserció laboral en empreses normalitzades.
  3. Servei de Temps Lliure, el Club d'Esplai te per missió promoure la realització d'activitats de temps lliure adequades als interessos i necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual dels serveis d'INTRESS, comptant amb la seva participació activa.
  4. Servei d'Habitatge Tutelat, la Casa Puigserver Soler és un servei d'atenció especialitzada adreçat a proporcionar atenció integral i a servir d'habitatge a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de tipus residencial, afavorint l'autonomia i la independència personal des de l'àmbit de la llar, i fomentant el benestar físic, mental i social.
  5. Municipis on desenvolupem el nostre servei d'atenció: Algaida,Llucmajor, Campos, Porreres, Santanyi, Felanitx i Ses salines.
Localitzacions: 

Carretera de Campos, Km. 0 (Molí d'en Gaspar)

07620 Llucmajor

Contacte: 
Telèfon: 971 66 08 37
Mòbil: 620 67 69 84 (Angela)
Fax: 971 66 90 38
Correu administració: migjorn@intress.org
Programa Ergon - Treball amb Suport: ergon@intress.org