Empreses adherides

Videos i presentacions

Associació Mallorquina per a la Salut Mental Gira-Sol

 

Qui som

L'Associació Gira-sol és una entitat privada sense ànim de lucre que va néixer per iniciativa d'un grup de professionals i famílies que havien assistit al programa "Escola de famílies" que es realitzava a la Unitat de Rehabilitació i Reinserció Social de l'Hospital Psiquiàtric l'any 1995, per fer front a l'atenció de les persones amb transtorns mentals severs (principalment esquizofrènia).

Gira-sol defensa els drets del malalt mental ajudant-lo a prendre consciència dels seus drets, treballant amb les seves capacitats, facilitant-li un lloc de relació i si és possible una futura inserció laboral.

L'Associació és un espai on s'ofereix la possibilitat de mantenir relacions interpersonals, se'ls prepara per al treball i també es compta amb un ventall d'activitats i tallers adreçats a potenciar les habilitats que han anat perdent arrel de l'aïllament que pateixen.

Missió del servei

Donar suport a familiars i usuaris de serveis de Salut Mental a través d'activitats d'ajuda mútua, gestió de recursos i suport socio-laboral.

Serveis de l'entitat

  • Servei d'informació i orientació a les famílies.
  • Club Social per a persones amb trastorns mentals severs.
  • Centre Especial d'Ocupació per a persones amb trastorns mentals severs. Es treballa bàsicament en l'explotació de quioscs de premsa i un servei de jardineria.
  • Servei d'Inserció Laboral de Treball amb Suport. Es facilita el suport necessari per a l'accés i manteniment d' un lloc de treball a l'empresa ordinària.
Localitzacions: 

C/ Passeig de Marratxí,11

07008 Palma de Mallorca

 

Horari d'atenció

Dilluns a Dijous de 9:00 a 17:00

Divendres de 9:00 a 15:00

Contacte: 
Telèfon: 971 28 51 23
Mòbil: 669 96 38 50